x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Romsilva donează 500 de metri cubi de lemn pentru reconstrucția locuințelor afectate de inundații

Romsilva donează 500 de metri cubi de lemn pentru reconstrucția locuințelor afectate de inundații

29 Iul 2021   •   21:00
Romsilva donează 500 de metri cubi de lemn pentru reconstrucția locuințelor afectate de inundații

Romsilva va dona 500 metri cubi lemn de rășinoase pentru construcții locuitorilor afectați de inundațiile recente din mai multe localități din județul Alba, anunță Regi Națională a Pădurilor.

„Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva a aprobat sprijinirea cu 500 metri cubi lemn de rășinoase pentru construcții a locuitorilor afectați de inundațiile recente din mai multe localități din județul Alba. De asemenea, Romsilva va asigura și transportul lemnului necesar lucrărilor de reconstrucție a caselor afectate de inundații, până la locul indicat de către Prefectura Județului Alba și de autoritățile locale, care se vor asigura că lemnul pentru construcții va ajunge la persoanele sinistrate”, anunță Romsilva.

Potrivit sursei citate, sprijinul este oferit la inițiativa ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Tánczos Barna, care a vizitat recent zonele afectate de inundații din județul Alba.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane hectare păduri proprietatea publică a statului, circa 48% din pădurile țării.

Mediafax

×
Subiecte în articol: romsilva inundatii alba