x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Satu-Mare: Bărbat reținut după ce a fost prins la volan sub influența unor substanţe psihoactive

Satu-Mare: Bărbat reținut după ce a fost prins la volan sub influența unor substanţe psihoactive

05 Oct 2017   •   16:57
Satu-Mare: Bărbat reținut după ce a fost prins la volan sub influența unor substanţe psihoactive

Un bărbat din judeţul Satu Mare a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Rutier după ce a fost prins conducând sub influenţa unor substanţelor psihoactive, informează buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, transmis joi AGERPRES.

"Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în trafic, un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Nisipeni, care se afla la volanul unui autoturism în municipiul Satu Mare, fiind sub influenţa unor substanţe psihoactive. În fapt, conducătorul auto a fost testat cu dispozitivul de unică folosinţă, pentru identificarea substanţelor psihoactive din salivă, rezultatul fiind pozitiv. Astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe de urină, rezultatul acestora confirmând că bărbatul se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive", precizează sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive.

×