x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suceava - O casă s-a făcut scrum după un incendiu violent. Pompierii nu au mai putut salva nimic

Suceava - O casă s-a făcut scrum după un incendiu violent. Pompierii nu au mai putut salva nimic

01 Oct 2017   •   12:50
Suceava - O casă s-a făcut scrum după un incendiu violent. Pompierii nu au mai putut salva nimic

O casă din localitatea Baia, județul Suceava, s-a făcut scrum după un devastator incendiu care s-a produs sâmbătă după-amiază. Construită din lemn, casa a ars aproape ca o torţă, şi cu toate eforturile pompierilor nu s-a reuşit salvarea prea multor bunuri.

În momentul în care echipajele de la Detașamentului de Pompieri Fălticeni şi de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Baia au ajuns la faţa locului, focul cuprinsese deja acoperișul casei, precum și mare parte din interiorul clădirii. Pericolul de propagare la o anexă și la două locuințe învecinate era iminent, aşa încât pompierii au dus o luptă contracronometru.

După aproape trei ore, incendiul a fost stins, dar chiar şi aşa au ars acoperișul casei și bunuri din interior, pe o suprafață de 64 mp.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele sunt însemnate. Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de materiale combustibile (textile) amplasate necorespunzător față de sobă.

Sursa: monitorulsv.ro

×