x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr de 18 ani a murit în noaptea de Înviere, strivit în mașina pe care o conducea, izbită de un tractor

Un tânăr de 18 ani a murit în noaptea de Înviere, strivit în mașina pe care o conducea, izbită de un tractor

de Redacția Jurnalul    |    15 Apr 2023   •   22:46
Un tânăr de 18 ani a murit în noaptea de Înviere, strivit în mașina pe care o conducea, izbită de un tractor
Sursa foto: explozivnews24.ro

Un tânăr de 18 ani a murit, iar două prietene ale lui, în vârstă de 17 ani, au ajuns la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un utilaj, pe o șosea din județul Teleorman.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara pe DJ 701, în Siliștea Mică, județul Teleorman, între un autoturism și un tractor.

Șoferul autoturismului, un tânăr de 18 ani, neîncarcerat, a fost găsit mort.

Două tinere de 17 ani, rănite, dar conștiente și cooperante, pasagere în autoturism, au fost preluate de echipajele SAJ și au fost duse la UPU Alexandria.

Potrivit explozivnews24.ro, băiatul care se afla la volanul Opelului, luase permisul de curând și se deplasa, împreună cu două fete minore în mașină, însă, din sens opus circula un tractor, de care era legată o semănătoare nesemnalizată. Din nefericire, tânărul nu a observat utilajul agricol din spatele tractorului și l-a lovit.

Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, afirmă polițiștii.

(sursa: Mediafax)

×