x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Timiş: Festivalul Vinului încheie luna lui Brumărel cu multă voie bună

Timiş: Festivalul Vinului încheie luna lui Brumărel cu multă voie bună

27 Oct 2017   •   12:11
Timiş: Festivalul Vinului încheie luna lui Brumărel cu multă voie bună

Peste 30.000 de timişoreni sunt aşteptaţi la cea de-a XVII-a ediţie a Festivalului Vinului, care se va desfăşura în perioada 27-29 octombrie, pe platoul unui supermarket din Timişoara, au anunţat organizatorii.

În mireasmă de Brumărel şi din respect pentru Bahus, timişorenii iubitori de tulburel sunt invitaţi la standurile ce vor fi amenajate, pentru a degusta licoarea galben-verzuie ori roz-rubinie şi să ridice ulcelele cu must în sănătatea oricui, să guste câte o pastramă ori dintr-un purceluş de lapte la proţap.

Pentru cei mici, răsfăţul va fi deplin, cu cremvurşti şi porumb fiert, halva, plăcinte cu fructe, dar nu vor lipsi nici jucăriile tradiţionale din lemn şi obiectele de artizanat, care-i bucură foarte mult pe copii.

Şi pentru ca distracţia să fie la ea acasă, Primăria Municipiului Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, organizatorii evenimentului, completează atmosfera celor trei zile cu un program artistic în care vor fi prezenţi cei mai îndrăgiţi solişti de muzică populară din Banat, alături de Stage5 Band, Cover Up, Adda, Nicole Cherry şi Spitalul de Urgenţă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Festivalului Vinului,