x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tiruri blocate pe șosea în Hunedoara din cauza zăpezii

Tiruri blocate pe șosea în Hunedoara din cauza zăpezii

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2023   •   10:43
Tiruri blocate pe șosea în Hunedoara din cauza zăpezii
Sursa foto: Primaria Hunedoara

Mai multe tiruri au rămas blocate pe DN76, în județul Hunedoara, din cauza zăpezii de pe șosea. Ninsorile afectează traficul auto și în alte părți din România.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, duminică dimineața, diin cauza zăpezii, mai multe autotrenuri au rămas imobilizate pe DN 76, în localitatea Dealu Mare, județul Hunedoara. Se circulă pe căte o bandă pe fiecare sens și se acționează cu utilaje pentru deszăpezire, anunță autoritățile.

Ninsoare și lapoviță sunt și pe mai multe drumuri din județele Alba, Bistrița-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuța), Cluj, Harghita, Hunedoara, Mureș și Suceava, nefiind impuse restricții de circulație. În zonele menționate intervin utilajele pentru deszăpezire.

De asemenea, ninge dar nu s-a depus strat de zăpadă pe carosabil pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva, A10 Sebeș-Turda și A3 Câmpia Turzii-Nădășelu.

În ceea ce privește valorile de trafic, pe DN 1 Ploiești – Brașov este aglomerație. În zonă plouă și carosabilul este umed. Pe A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu traficul se desfășoară fără probleme.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tiruri blocate zăpadă hunedoara