x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAFIC ÎNGREUNAT pe DN1 din cauza condițiilor meteo

TRAFIC ÎNGREUNAT pe DN1 din cauza condițiilor meteo

07 Mai 2016   •   15:55
TRAFIC ÎNGREUNAT pe DN1 din cauza condițiilor meteo
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Traficul este îngreunat sâmbătă după-amiază, pe DN 1, de la limita cu judeţul Ilfov şi până la Câmpina, în condiţiile în care plouă, iar pe carosabil s-a depus şi un strat de grindină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, grindina a căzut pe DN 1 de la limita cu Ilfov până la Bărcăneşti, dar şi în zona Câmpina şi în municipiul Ploieşti.

Pe aceste porţiuni de drum se circulă cu dificultate, în condiţiile în care pe carosabil s-a depus gheaţă, informează IJP Prahova.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să circule cu viteză adaptată la starea carosabilului, fără să bruscheze comenzile şi să mărească distanţa în mers între autovehicule pentru a putea opri în caz de urgenţă.

De asemenea, pompierii prahoveni intervin în Ploieşti şi în comuna Tinosu pentru evacuarea apei două gospodării, la Câmpina pentru evacuarea apei dintr-un beci şi de pe două străzi, unde carosabilul a fost inundat, iar la Comarnic se intervine în cazul unui pasaj inundat. AGERPRES

×