x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic restricționat pe Autostrada A3 Tg. Mureș - Câmpia Turzii. Mașină a drumarilor, lovită

Trafic restricționat pe Autostrada A3 Tg. Mureș - Câmpia Turzii. Mașină a drumarilor, lovită

de Redacția Jurnalul    |    17 Iun 2024   •   11:48
Trafic restricționat pe Autostrada A3 Tg. Mureș - Câmpia Turzii. Mașină a drumarilor, lovită

Traficul este restricționat Autostrada A3 Târgu Mureș-Câmpia Turzii, după ce un TIR condus de un șofer străin a lovit o mașină a Drumarilor brașoveni, oprită pe banda de urgență.

Polițiștii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Turda – Borş au fost sesizați luni cu privire la un eveniment rutier produs pe Autostrada A3 Târgu Mureș-Câmpia Turzii, în zona km 10.

„Din primele informații, coliziunea s-a produs între un ansamblu auto, condus de un bărbat de 45 de ani, cetățean străin, și o autoutilitară, aparținând Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, aflată oprită pe banda de urgență. La volanul acesteia din urmă se afla un bărbat de 42 de ani. În urma evenimentului, ansamblul auto s-a răsturnat pe partea carosabilă, traficul fiind restricționat pe banda 1”, potrivit IPJ Mureș.

Nu au fost înregistrate victime, acesta fiind soldat doar cu pagube materiale.

De asemenea, șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cei de la DRDP Brașov anunță că mașina lor era dotată cu girofare și indicatoare de atenționare, dar, lovită de TIR, a fost grav avariată.

„Din fericire, colegii noștri nu se aflau în apropierea camionetei în momentul impactului, ei lucrând la curățarea taluzului și a șanțului aflat la baza autostrăzii, și astfel niciun membru al echipei nu a fost rănit”, afirmă drumarii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic restrictionat a3