x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficul rutier pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, se desfăşoară cu dificultate

Traficul rutier pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, se desfăşoară cu dificultate

08 Oct 2017   •   11:30
Traficul rutier pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, se desfăşoară cu dificultate

Traficul rutier pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, se desfăşoară cu dificultate la această oră, din cauza viscolului şi a ceţei, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă, transmis duminică AGERPRES.

Pe de altă parte, compania precizează că, în intervalul 7 octombrie, ora 17:00 - 8 octombrie, ora 7:00, drumarii au intervenit pe Transfăgărăşan (DN 7C), Transalpina (DN 67C) şi pe DN 1A (Cheia) cu cinci utilaje şi au răspândit cinci tone de material antiderapant (sare).

"La această oră se circulă îngreunat pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă. Pe acest sector de drum, deşi carosabilul este curăţat, din cauza viscolului şi ceţei vizibilitatea este redusă semnificativ", notează sursa citată.

CNAIR atenţionează participanţii la trafic să adapteze viteza condiţiilor meteo şi să respecte semnalizările rutiere şi restricţiile instituite temporar.

De asemenea, se recomandă conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulaţia in condiţii de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.

×
Subiecte în articol: trafir restrictionat