x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Timiș: Bebeluș în stare gravă în urma unui incendiu

Tragedie în Timiș: Bebeluș în stare gravă în urma unui incendiu

26 Noi 2016   •   09:36
Tragedie în Timiș: Bebeluș în stare gravă în urma unui incendiu

Două echipaje de pompieri au fost mobilizate vineri după-amiază la Comloșu Mare, localitatea timișeană aflată aproape de frontiera cu Serbia. Locuința unei familii a ars aproape în totalitate în urma unui incendiu, iar o fetiță în vârstă de doar 1 ani și 2 luni a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului, în timp ce un băiețel de 3 ani a fost intoxicat cu fum.

Fetița se juca cu fratele său în cameră, în timp ce mama lucra în grădină, astfel că aceasta a observat târziu incendiul. Focul a cuprins patul în care fetiţa de un an şi două luni se afla împreună cu fratele său de trei ani. Micuța a suferit arsuri grave la picioare. Medicii de la Spitalul de Copii i-au curățat rănile și o pregătesc pentru transport la București.

“Tatăl a reuşit să stingă flăcările înainte să ajungem noi. Deocamdată, nu ştim de la ce a izbucnit incendiul. A ars foarte puţin din casă, un sfert din patul în care se aflau şi copiii, care au fost transportaţi la spital”, au declarat reprezentanţii ISU Timiş.


Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/11/tragedie-prag-de-iarna-timis-bebelus-stare-grava-urma-unui-incendiu-de-la-ce-pornit-focul/

×
Subiecte în articol: incendiu