x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Odorhei, un copil de un an a murit într-un incendiu

Tragedie la Odorhei, un copil de un an a murit într-un incendiu

05 Oct 2017   •   13:18
Tragedie la Odorhei, un copil de un an a murit într-un incendiu
Sursa foto: Foto: ISU Harghita

O fetiţă de un an şi jumătate a murit, joi, într-un incendiu care a cuprins baraca în care locuia împreună cu părinţii şi fratele său, în apropierea municipiului Odorheiu Secuiesc, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că baraca cuprinsă de flăcări era construită din lemn, pe o suprafaţă de 12 metri pătraţi, se afla în apropierea unei stâne, iar în ea locuia o familie cu doi copii. 

La sosirea celor două echipaje de pompieri ale ISU Harghita, baraca ardea în totalitate, după stingerea focului fiind găsit carbonizat trupul fetiţei de un an şi jumătate. Fratele său, de aproape 4 ani, a reuşit să iasă din casă. 

Martorii spun că cei doi copii au fost lăsaţi nesupravegheaţi, întrucât părinţii aveau de lucru la cireada de vaci pe care o păzeau şi este posibil ca focul să fi izbucnit de la soba cu care se încălzeau, întrucât baraca nu era conectată la curent electric. 

Alina Ciobotariu a precizat că se vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzei izbucnirii incendiului şi a împrejurărilor în care acesta s-a produs. AGERPRES

×