x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sibiu: Trei copii implicați în accidentul de miercuri seara au rămas internați

Sibiu: Trei copii implicați în accidentul de miercuri seara au rămas internați

de Redacția Jurnalul    |    27 Apr 2023   •   08:16
Sibiu: Trei copii implicați în accidentul de miercuri seara au rămas internați
Sursa foto: Facebook

Trei copii dintre cei aflați în autocarele implicate în accidentul produs miercuri seara în județul Sibiu au rămas internați la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu.

În cadrul serviciului de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu s-au prezentat miercuri seara 31 de adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani implicați în accidentul de pe DN1, de la Hula Bradului, județul Sibiu.

Aceștia au fost evaluați, s-au efectuat investigații și s-a constatat că cei mai mulți prezentau leziuni ușoare, care nu au impus internarea.

Trei dintre tineri au prezentat stare generală bună, dar leziuni traumatice care necesită supraveghere medicală de specialitate și au fost internați în secția Chirurgie și respectiv Ortopedie Pediatrică.

De asemenea, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au fost duși doi pacienți în vârstă de 18 ani, diagnosticați cu contuzii. Aceștia au plecat cu recomandări medicale după ce au primit îngrijiri.

În accidentul de miercuri seara au fost implicate două autocare și un autoturism.

În autocare se aflau 86 de elevi ai Seminarului Teologic Brașov, precum și cadre didactice, care se întorceau acasă, după ce miercuri au vizitat Sibiul.

Din primele cercetări, se pare că șoferul primului autocar (bărbat, 52 de ani, din Brașov) a frânat brusc când a observat autoturismul condus din sens opus de către un arădean în vârstă de 55 de ani. Autocarul care circula în spatele său (condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Suceava) a intrat în coliziune față - spate cu acesta, iar din impact a fost acroșat ușor și autoturismul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copii internati accident sibiu