x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit după ce a căzut peste el un copac în Canionul 7 Scări

Un bărbat a murit după ce a căzut peste el un copac în Canionul 7 Scări

30 Sep 2017   •   19:20
Un bărbat a murit după ce a căzut peste el un copac în Canionul 7 Scări

Un bărbat a fost găsit sâmbătă, decedat, în zona Canionului 7 Scări, pe traseul Prăpastia Ursului, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Ionuţ Marin. 

O persoană a sunat sâmbătă la numărul de urgenţă, în jurul orei 13.00 şi a declarat că în zona Canionului 7 Scări pe traseul Prăpastia Ursului, se află un bărbat peste care este căzut un copac. Cel care a sesizat a declarat că bărbatul nu mişcă şi nu ar prezenta semne vitale. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Poliţia municipiului Săcele, jandarmi şi un echipajul Salvamont. A fost declarat decesul, iar bărbatul este coborât pe targă pentru a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov, pentru identificare şi necropsie. 

Asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil şi o cheie de maşină cu un breloc. Potrivit sursei citate există o informaţie deocamdată neconfirmată, că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea braşoveană Sânpetru a cărei dispariţie a fost sesizată vineri, 29 septembrie în jurul orei 10.00, de soţia acestuia. Va fi efectuată confirmarea doar după amprente şi recunoaştere, mai precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. AGERPRES

×