x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer de TIR, incătușat de polițiștii locali din Pitești

Un șofer de TIR, incătușat de polițiștii locali din Pitești

06 Iul 2017   •   11:11
Un șofer de TIR, incătușat de polițiștii locali din Pitești

Un sofer de TIR - care intrase cu vehiculul intr-o zona unde accesul masinilor grele era interzis - a fost incatusat sub privirile trecatorilor, dupa ce a incercat sa fuga de politistii locali din Pitesti. Cand a fost prins, barbatul a fost extrem de violent cu agentii de politie, care au fost nevoiti sa intervina in forta, ca sa-l potoleasca.

Scenele s-au petrecut pe o strada de la marginea Pitestiului. Barbatul intrase cu TIR-ul intr-o zona unde accesul vehiculelor de mare tonaj era interzis si a refuzat sa se legimiteze. Ulterior, a incercat sa fuga de agenti si s-a urcat la volan. Dupa 500 de metri insa, a fost blocat in trafic, iar politistii au intervenit in forta ca sa il retina.

Cand s-a vazut inconjurat de agenti, barbatul a schimbat tactica si a simulat ca i se face rau. In acel moment, mai multi martori au sarit sa-i ia apararea.

"Vezi ca i-a venit rau. Salvarea! Prietene, cheama ambulanta. Lasa-l jos, nu in masina. Nu e bine in masina. Il bagi la caldura mai rau."

In cele din urma, barbatul a fost urcat in masina politistilor si dus la sectie, dar nici acolo nu s-a linistit.

Soferul de TIR a fost amendat cu 690 de lei. In plus, cei doi agenti care l-au incatusat au depus plangere impotriva lui pentru ultraj, deoarece - in incaierare - s-ar fi ales cu mai multe rani. La randul lui, barbatul le-a transmis ca ii va reclama la Parchet pentru purtare abuziva.

×