x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire cu împușcături în Constanța! Bărbat ÎMPUȘCAT în cap de polițiști

Urmărire cu împușcături în Constanța! Bărbat ÎMPUȘCAT în cap de polițiști

18 Dec 2019   •   09:40
Urmărire cu împușcături în Constanța! Bărbat ÎMPUȘCAT în cap de polițiști

Alertă la Constanța! În cursul dimineții de miercuri, 18 decembrie, un bărbat a fost împușcat de către oamenii legii. Se pare că este vorba despre un autovehicul care nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia trăgând focuri de avertisment, înspre mașina urmărită, potrivit Replicaonline.

O persoană, care se afla în vehicul, a fost lovită de glonț, în zona capului. Din primele informații, persoana lovită este în acest moment în stare gravă la spital! Bărbatul este în comă și are șanse minime de supraviețuire.

Bărbatul era pe locul din spate al mașinii. Totul s-a petrecut la Corbu.

Potrivit IPJ, în jurul orei 4,20, o patrulă formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari care se aflau în timpul orelor de serviciu a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea parbrizul spart, motiv pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire. Pentru că şoferul nu a oprit, a început urmărirea acestuia, fiind trase iniţial trei focuri de avertisment în plan vertical.

"Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, cu direcţia spre localitatea Lumina. În timpul urmăririi, poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, trei focuri de avertisment în plan vertical", a transmis IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, autoturismul şi-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona USAS), unde poliţiştii au încercat să îl determine, din nou, pe conducătorul auto să oprească. Pentru că acesta nu s-a conformat, poliţiştii au executat un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi alte cinci focuri spre autoturismul în cauză, "care efectua manevre de întoarcere pentru a-şi asigura scăparea".

Ulterior, maşina a fost abandonată de către şofer şi un pasager, poliţiştii găsind în autovehicul, pe bancheta din spate, o persoană împuşcată în cap, precizează comunicatul IPJ Constanţa citat de Agerpres.

"În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat în mod intenţionat spre poliţiştii aflaţi la faţa locului, care au fost nevoiţi să se retragă în autospeciala de poliţie. La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, două persoane fugind de la faţa locului. O altă persoană a fost găsită de poliţişti pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconştient, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului", a menţionat IPJ.

Cercetările în acest caz sunt efectuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, urmărindu-se totodată identificarea persoanelor implicate.

 

×