x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui - Şi-a incendiat nevasta pentru că nu l-a ascultat

Vaslui - Şi-a incendiat nevasta pentru că nu l-a ascultat

16 Aug 2016   •   15:23
Vaslui - Şi-a incendiat nevasta pentru că nu l-a ascultat
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Supărat că soția a întârziat la o pomană ținută în sat, un bărbat din localitatea vasluiană Perieni și-a stropit soția cu benzină și i-a dat foc.

Luat la întrebări de polițiști, bărbatul a recunoscut fapta și a declarat că a recurs la acest gest pentru că nevasta lui nu l-a ascultat. Intre timp, victima și o femeia care a sărit să stingă focul au ajuns la Spitalul Elena Beldiman din Bârlad.

Cazul a intrat și în atenția procurorilor criminaliști de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Supărat că întârzie, Marian Mărăndiș a mers val vârtej acolo unde soția lui dădea o mână de ajutor pentru organizarea unei pomeni. Individul si-a scos nevasta în mijlocul drumului și a luat-o la întrebări. Nemulțumit de explicațiile acesteia a scos o seringă plină cu benzină, a stropit-o și apoi i-a dat foc, sub privirile înmărmurite ale sătenilor. In timp ce soția îi ardea, bărbatul a plecat liniștit acasă. Cea care a reușit să stingă flăcările care cuprinsese hainele victimei a suferit şi ea arsuri pe mâini.

Intre timp, vecinii au sunat la 112 iar ambele femei au fost preluate de o ambulanță și transportate la Spitalul de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad. La fața locului au ajuns și polițiștii dar și un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Luat la întrebări, Marian Mărăndiș a recunoscut că el este vinovatul.

Sursa: vremeanoua.ro

×