x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - 5 ploieşteni teribilişti care simulau un atac terorist au fost arestaţi

VIDEO - 5 ploieşteni teribilişti care simulau un atac terorist au fost arestaţi

23 Mar 2017   •   11:30
VIDEO - 5 ploieşteni teribilişti care simulau un atac terorist au fost arestaţi

Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, cinci tineri fiind cercetaţi după ce au ameninţat un trecător şi au tras cu un pistol cu capse, unul dintre ei purtând un turban pe cap. 

Potrivit datelor furnizate, joi, de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, miercuri seară, în jurul orei 21,30, a fost primit un apel pe numărul de urgenţă 112 de la un cetăţean care reclama faptul că, în timp ce se plimba în zona centrală a Ploieştiului, o maşină de lux înmatriculată în Bacău a oprit în apropiere, unul dintre ocupanţi întrebând, în engleză, care este drumul spre Bacău. 

Pietonul, care este din Braşov, a spus că nu ştie, iar un alt ocupant al maşinii în cauză, respectiv o persoană care ar fi avut un turban pe cap, a coborât geamul maşinii şi început să înjure, trăgând mai multe focuri cu un pistol, a povestit apelantul, potrivit sursei citate. 

Autoturismul a fost depistat în trafic, în operaţiune fiind implicate şapte autospeciale de Poliţie.Din maşină au fost coborâţi cinci tineri cu vârste între 16 şi 21 de ani, trei fiind din Ploieşti, iar alţi doi din localităţi din apropierea municipiului, niciunul dintre ei neavând antecedente penale. Aceştia au fost încătuşaţi şi duşi la Poliţie, în maşină fiind găsit un pistol cu capse. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, şoferului fiindu-i reţinut permisul pentru 30 de zile, fiindu-i aplicată şi o amendă de 580 de lei, adaugă Agerpres

×