x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 11 poliţişti din comuna Pantelimon, săltaţi de DGA. Agenţii de poliţie, suspectaţi că au luat şpagă de la şoferi

11 poliţişti din comuna Pantelimon, săltaţi de DGA. Agenţii de poliţie, suspectaţi că au luat şpagă de la şoferi

23 Oct 2013   •   09:57
11 poliţişti din comuna Pantelimon, săltaţi de DGA. Agenţii de poliţie, suspectaţi că au luat şpagă de la şoferi

11 agenţi de poliţie din comuna Pantelimon sunt anchetaţi de Direcţia Generală Anticorupţie, fiind suspectaţi că au luat mită de la şoferi, relatează Mediafax. Surse apropiate anchetei au precizat că percheziţiile efectuate de DGA în această dimineaţă vizează poliţişti de la structurile de ordine publică şi de la rutieră. Aceştia sunt suspectaţi că ar fi luat mită de la şoferi pe care îi opreau în trafic.

Poliţiştii suspectaţi în acest caz urmează să fie duşi la audieri.

Parchetul Tribunalului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că vor fi puse în executare zece mandate de aducere în urma percheziţiei care are loc "la sediul unei unităţi de poliţie din judeţul Ilfov". "Acţiunea este efectuată într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, fals intelectual şi abuz în serviciu contra intereselor publice. Din materialul probator administrat până la momentul actual a rezultat că în activitatea infracţională sunt implicaţi mai mulţi agenţi de poliţie rutieră", a precizat Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Percheziţiile sunt făcute de ofiţerii DGA, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

×