x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 150.000 euro, furaţi din apartamentul unui constănţean

150.000 euro, furaţi din apartamentul unui constănţean

24 Apr 2009   •   00:00

Poliţiştii din Mangalia au intrat în alertă şi sunt în căutarea unor hoţi care au intrat în apartamentul unui bărbat dintr-o comună constănţeană, de unde au furat aproximativ 150.000 de euro, în lei şi valută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, hoţii au pătruns, în cursul nopţii de joi spre vineri, în apartamentul lui Constantin Stică, de 40 de ani, din satul Cotu Văii - comuna Albeşti, de unde au furat aproximativ 150.000 de euro, în lei şi valută.

Apartamentul bărbatului se află la parterul unui bloc, iar hoţii au pătruns în locuinţă joi noaptea, în intervalul orar 20.00 - 23.00, chiar pe uşa de la intrare.

Anchetatorii spun că uşa de acces în imobil are un singur sistem de închidere şi nu prezenta urme de forţare. Bărbatul ţinea banii ascunşi în lada unei canapele şi, potrivit propriilor declaraţii, avea suma respectivă în urma unor tranzacţii imobiliare, fapt care, cel mai probabil, le era cunoscut şi hoţilor.

Poliţiştii din Mangalia au deschis o anchetă pentru identificarea şi prinderea autorilor şi au format deja un prim cerc de suspecţi în acest caz.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator