x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT GRAV în Prahova: Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit

ACCIDENT GRAV în Prahova: Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit

09 Noi 2013   •   12:46
ACCIDENT GRAV în Prahova: Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit

Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN 1 B, în localitatea prahoveană Bucov, după ce două maşini s-au ciocnit, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea victimelor din autoturisme.

 Accidentul s-a produs în jurul orei 11.13, pe DN 1 B, care face legătura între Ploieşti şi Buzău, în localitatea Bucov, situată la câţiva kilometri distanţă de Ploieşti, după ce două maşini s-au ciocnit, anunță Mediafax. În urma impactului, trei persoane au murit şi alte două au fost rănite.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, medicul Mădălin Ipatie, a afirmat că la locul accidentului se află patru autospeciale de intervenţie medicală. De asemenea, echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit pentru scoaterea victimelor din maşini. În prezent, traficul rutier în zona în care s-a produs accidentul este restricţionat, anunţă Poliţia Prahova.

×