x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alo, 112? Veniţi, vă rog, moare bradul!

Alo, 112? Veniţi, vă rog, moare bradul!

de Monica Cosac    |    14 Dec 2016   •   10:49
Alo, 112? Veniţi, vă rog, moare bradul!

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Satu Mare a demarat, ieri, o  anchetă internă, după ce un stomatolog sătmărean a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ cu o ambulanţă care transporta un brad. Imaginile surprinse de medic în trafic circulă viral şi au stârnit un val de critici pe internet.

 

Medicul Călin Culcean a surprins în trafic, ieri dimineaţă, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare care transporta un brad. „Alo? 112? Veniţi, vă rog, moare bradul! O altă dovadă de românism! Ambulanţa transportă brazi!!! Îmi aduc aminte un brancardier care a folosit expresia: «de aia nu avem ambulanţe pentru cazuri grave, că suntem nevoiţi să cărăm tot feluri de nimicuri!» Oare la aceste nimicuri s-a referit?”, a scris medicul pe Facebook, unde a postat imaginile.

După ce filmuleţul a strârnit un val de revoltă, directorul SAJ Satu Mare, Gabriela Opriş,  a spus că şeful de garaj a luat decizia de a trimite o ambulanţă să ia un brad pentru Crăciun, primit ca sponsorizare de la Ocolul Silvic. „Nu am ştiut că se merge cu ambulanţa după brad. Este un brad adus pentru angajaţii noştri şi copiii acestora care-l vor primi pe Moşul”, a spus Gabriela Opriş, menţionând că a cerut note explicative şefului de garaj şi directorului tehnic şi urmează ca, astăzi, comisia de anchetă să ia o decizie de sancţionare. Potrivit acesteia, ambulanţa respectivă era una folosită pentru transportul pacienţilor care fac dializă, iar marţi aceasta nu era programată să facă astfel de curse.

×