x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ANAF organizează licitații pentru vânzarea de bunuri imobile și a unor obiecte din metale prețioase

ANAF organizează licitații pentru vânzarea de bunuri imobile și a unor obiecte din metale prețioase

de Redacția Jurnalul    |    08 Feb 2023   •   18:15
ANAF organizează licitații pentru vânzarea de bunuri imobile și a unor obiecte din metale prețioase

ANAF organizează, la sediul Serviciului de valorificare bunuri București, licitații publice pentru vânzarea unor bunurilor imobile și a unor obiecte din metale și/sau pietre prețioase, anunță instituția.

Astfel, în data de 15.februarie, are loc licitația pentru valorificarea a 12 bunuri imobile la prețul total de pornirede peste 2,2 milioane de lei.

În data de 16 februarie are loc licitația pentru valorificarea a 34 gropuri care cuprind obiecte de natura metalelor și/sau pietrelor prețioase la valoarea totală de pornire a licitației de peste 1,5 milioane de lei.

Anunțurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunțuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului (link aici) și cuprind toate informațiile necesare înscrierii la licitație.

Totodată, ANAF, prin Direcția executări silite cazuri speciale, anunță că a realizat încasări la bugetul de stat de peste 600.000 de lei, în doar patru zile, sumă ce reprezintă contravaloarea a 28 de cauțiuni depuse, la instituții de credit, de diverși operatori economici, la dispoziția Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor, și care nu au fost solicitate să fie restituite în termenul legal.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: anaf licitaţii