x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajat BGS, atacat după audierea de la Parchet

Angajat BGS, atacat după audierea de la Parchet

27 Mai 2009   •   00:00

Un angajat al BGS, şef al unei echipe de intervenţie care a acţionat la Mall Plaza în 21 februarie a.c., în conflictul cu clanul lui Eugen Preda, a fost atacat azi noapte.



La agresiunea, care a avut loc în jurul orelor 4:00, au participat 5 - 6 indivizi mascaţi. Angajatul BGS a fost atacat în faţa locuinţei sale, din cartierul Militari.

Ieri, bărbatul fusese audiat de procurorii din Parchetul Bucureşti în legătură cu conflictul de la Mall, din februarie a.c. Victima declară că, de-a lungul timpului, a primit mai multe telefoane de ameninţare. Apelanţii sunau cu număr ascuns şi-i transmiteau mesaje de genul "ai grijă ce spui, că te omorâm". Convorbirile nu durau mai mult de 10-15 secunde.

În urma atacului de azi-noapte, angajatul BGS a suferit multiple traumatisme cranio-cerebrale, plăgi prin înjunghiere, traumatisme toraco-abdominale, fracturi ale membrelor şi a fost internat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Victima a fost supusă, în cursul zilei de azi, unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

"Menţionăm că atacul face parte dintr-o serie de ameninţări şi acte de vandalism post-conflict, la adresa angajaţilor BGS implicaţi în incidentul de la Mall Plaza", precizează BGS, într-un comunicat remis presei.. BGS a sesizat, în legatură cu aceste aspecte, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

×
Subiecte în articol: observator