x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Naţional Apicol

APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Naţional Apicol

17 Mai 2021   •   09:50
APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Naţional Apicol
Sursa foto: Sursa: Hepta

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Naţional Apicol (PNA).

Potrivit reprezentanților APIA este vorba despre cereri depuse de „formele asociative apicole legal constituite care solicită sprijin pentru măsura A -Asistență tehnică pentru apicultori și organizațiile de apicultori, și de către apicultori pentru acțiunile C.4. -Achiziţionarea de mijloace de transport apicol fără autopropulsie – remorcă apicolă/pavilion apicol şi mijloace fără autopropulsie de încărcare–descărcare a stupilor în pastoral, respectiv D.3. -Achiziționarea de accesorii apicole de către stupinele de elită/multiplicare”.

Cererile și documentele necesare pot fi scanate/fotografiate şi transmise la APIA prin intermediul mijloacelor electronice la adresa de e-mail a Centrului Județean/Centrului Municipiului Bucureşti sau pot fi depuse la registratura centrelor APIA.

Cererile de plată se vor depune până la termenul limită de 31 iulie 2021.

Valoarea sprijinului financiar alocat anului 2021 pentru Programul Naţional Apicol este de 51.128 mii lei.

Program Naţional Apicol pentru perioada 2020 – 2022 are drept scop îmbunătățirea producției și comercializării produselor apicole prin acordarea apicultorilor de sprijin financiar.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: apia