x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arta inovaţiei pentru managerii români

Arta inovaţiei pentru managerii români

08 Noi 2011   •   11:32
Arta inovaţiei pentru managerii români

Xavier Pavie si Herve Mathe - doi profesori de calibru international - vor sustine pe 9 si 10 noiembrie la Hilton un curs concentrat despre valoarea inovatiei si impactul pe care il are in lumea afacerilor.

Cursul este orchestrat de TEBA - Trans European Business Academy si se adreseaza acelor lideri ai lumii de business care vor sa iasa din rutina, sa acumuleze informatie de ultima generatie si in cele din urma sa faca diferenta, schimband lumea in bine.

TEBA e o platforma de studiu contemporana, dedicata oamenilor de business din middle si top management. Sesiunile de pregatire sunt sustinute de lideri ai celor mai prestigioase centre universitare asa cum sunt ESSEC, Harvard sau Kent si dureaza intre doua si patru zile.

'Cand am inceput sa croim curicula TEBA ne-am gandit la doua lucruri: care sunt informatiile de care managerii romani au nevoie pentru a 'anticipa evolutia' si cine sunt remarcabilii speakeri care pot da raspunsuri la intrebarile lor. Asadar, care e diferentiatorul cursurilor TEBA? Gradul de noutate, predispozitia pentru informatie de avangarda si relevanta la capitolul aplicabilitate', a declarat Ilie Dragan, board member TEBA.

Prelegerile profesorilor ce vor tine cursul dedicat inovatiei vor fi pigmentate cu studii de caz si analize relevante despre inovatia in business, inovatia de produs, inovatia in servicii si beneficiile asociate, marketingul si etica inovatiei.

Xavier Pavie si Herve Mathe sunt profesori la ESSEC Business School un nume care se regaseste anual in topul celor mai pretuite institutii de invatamant dedicate afacerilor la nivel mondial.

Xavier Pavie, cercetator si lector in managementul inovatiei si marketing strategic la ESSEC Business School, este directorul executiv al Institutului pentru Inovarea Serviciilor si Strategie. Cu diplome in Stiinte Comerciale si in Filozofie, Xavier Pavie a detinut cu succes pozitii de top in companii de renume precum Unilever si Nestlé vreme de cincisprezece ani.

Profesor de Strategia Inovatiei si a Operatiunilor, Herve Mathe conduce ISIS (Institute for Service Innovation & Strategy). In calitate de visiting profesor, a predat la Harvard Business School, The Wharton School, National University din Singapore, Victoria University of Wellington si EPFL (Institutul Federal Elvetian pentru Technologie).

×
Subiecte în articol: mass media