x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atac în stil mafiot la Galaţi

Atac în stil mafiot la Galaţi

25 Apr 2009   •   00:00

Aproximativ 10 persoane au înjunghiat doi bărbaţi, tată şi fiu, într-o parcare. Victimele au ajuns la spital cu răni grave.





Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Poliţiei Galaţi, a declarat că s-a primit un apel pe numărul de urgenţă 112 în jurul orei 17.00, prin care cineva anunţa că un grup de bărbaţi înarmaţi opresc oamenii pe stradă, încercând să afle informaţii despre o persoană pe nume Cristi.

Spiritele s-au încins când cei 10 au început să lovească şi să pălmuiască oamenii pe care îi întâlneau, moment în care doi bărbaţi, care efectuau reparaţii la maşina personală, au intervenit. Grupul de atacatori s-a năpustit atunci asupra celor doi. Ambii au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital.

Cel mai grav rănit este tatăl, care are o plagă înjunghiată în spatele genunchiului şi a ajuns la spital în şoc hemoragic. Şansele acestuia de supravieţuire sunt încă incerte, a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Galaţi. Fiul a suferit numai un traumatism cranian, viaţa sa nefiind pusă în pericol.

Martorii de la faţa locului povestesc că s-au auzit şi focuri de armă, lucru confirmat şi de reprezentanţii poliţiei care spun că la locul atacului au fost găsite mai multe cartuşe. Trei dintre indivizi au fost deja identificaţi, iar poliţia a pornit în căutarea lor.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: observator