x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţionare de călătorie, închiderea companiei aeriene! Ce fac românii care au bilete de avion deja cumpărate

Atenţionare de călătorie, închiderea companiei aeriene! Ce fac românii care au bilete de avion deja cumpărate

22 Feb 2015   •   13:57
Atenţionare de călătorie, închiderea companiei aeriene! Ce fac românii care au bilete de avion deja cumpărate
Sursa foto: Atenţionare de călătorie, închiderea companiei aeriene! Ce fac românii care au bilete de avion deja cumpărate

Pe fondul suspendării activităţii companiei aeriene naţionale a Ciprului, Cyprus Airways, Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care au bilete de avion cumpărate şi care nu au solicitat reprogramarea prin alte companii aeriene că au posibilitatea de a se adresa oricărei agenţii a Cyprus Tourism Organisation pentru acest lucru.

Eventualele diferențe la prețurile biletelor de avion vor fi suportate de către guvernul Republicii Cipru. Termenul limită pentru depunerea cererilor este de 28 februarie 2015. După această dată nu va mai fi posibilă returnarea banilor sau reprogramarea curselor.

Anunţul aparţine Cyprus Airways şi poate fi accesat la adresa de Internet http://cyprusair.com/. Pentru informații suplimentare, cei interesaţi se pot adresa companiei printr-un e-mail, la adresa ekyriakidou@cyprusair.com .

×