x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum arată avionul de lux care îl va duce pe Klaus Iohannis în Islanda. Vizita va avea loc în perioada 16-17 mai 2023

Cum arată avionul de lux care îl va duce pe Klaus Iohannis în Islanda. Vizita va avea loc în perioada 16-17 mai 2023

de Redacția Jurnalul    |    15 Mai 2023   •   15:45
Cum arată avionul de lux care îl va duce pe Klaus Iohannis în Islanda. Vizita va avea loc în perioada 16-17 mai 2023
Sursa foto: Global Jet

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa, la Reykjavik, Islanda, în perioada 16-17 mai 2023, la cel de-al patrulea Summit al Consiliului Europei, desfășurat pe durata mandatului Președinției Islandei. Administrația Prezidențială a închiriat un avion privat de tip Dassault Falcon 7X de la compania luxemburgheză GlobalJet pentru vizita președintelui Iohannis la Reykjavik, Islanda.

„Pentru vizita oficială din Islanda a președintelui României, Administrația Prezidențială a închiriat un avion privat de tip Dassault Falcon 7X de la compania luxemburgheză GlobalJet.

Avionul închiriat are o capacitate de transport de maximum 12 pasageri și poate zbura fără escală din București până în Keflavik (Islanda).

Conform Administrației Prezidențiale, vizita din Islanda va avea loc în perioada 16-17 mai 2023, iar președintele va coprezida cel de-al patrulea Summit al Consiliului Europei.

În acest an, președintele României a mai călătorit în vizitele oficiale din Asia și America de Sud cu avion închiriat de la GlobalJet,” potrivit Boarding Pass

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa Foto Global Jet

 

×