x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avionul care transporta echipa Dinamo a fost lovit de un stol de berze

Avionul care transporta echipa Dinamo a fost lovit de un stol de berze

17 Apr 2009   •   00:00
Avionul care transporta echipa Dinamo a fost lovit de un stol de berze

Fotbaliştii de la Dinamo Bucureşti au fostla un pas de tragedie. Avionul care îi transporta pe jucătorii lui Mircea Rednic la Iaşi, pentru meciul cu Poli, a fost serios avariat după ce a lovit un stol de berze, conform declaraţiilor jucătorilor.



O fotografie făcută avionului ajuns la sol arată o gaură mare în fuselajul aeronavei ATR 42-500 Dunărea.

Dinamovistii de-abia au sosit la hotelul unde sint cazati in Iasi.



Mircea Rednic:"Avionul a făcut cîteva driblinguri, dar şi-a revenit. Acum nu ne mai opreşte nimeni!"
Mircea Rednic: "Am inteles ca aeronava a lovit un stol de berze. Ne-a zguduit rau de tot. Pina atunci am tot facut glume, cum facem noi, sa mai treaca timpul in avion. Ne-am speriat, mai ales ca avionul dansa prin aer. Huruia de nu ne-am mai auzit. Au fost momente pe care nu vreau sa le mai traiesc in viata mea" .

"Ne-am dat seama că ceva e în neregulă pentru că făcea cîteva driblinguri. Toată lumea întreba dacă pilotul şi-a luat permisul de conducere la Piteşti, dar nu putem decît să mulţumim comandantului pentru ce a făcut pentru noi. Domnul Turcu a spus că sîntem liniştiţi, dar nu e aşa deloc! Nu doresc nimănui să treacă prin ce-am trecut noi. Nu ne mai opreşte nimeni acum!".


Cornel Dinu: "Asta a fost doar o încercare de Vinerea Mare"
"Se mai întâmplă, dar asta demonstrează că Dinamo are băieţi buni şi că acesta a fost doar un avertisment. Nu este o minune că au scăpat, pilotul s-a descurcat foarte bine. Probabil că acea bubuitură şi impactul i-a speriat cel mai mult. Asta a fost doar o încercare de Vinerea Mare...
Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam aviator, dar mi-a venit ideea prea târziu".


Dănciulescu: "Piloţii au fost extraordinari, ăsta a fost norocul nostru!"
"Piloţii au fost extraordinari, ăsta a fost norocul nostru!. Noi nu am ştiut în nici un moment ce s-a întîmplat, nu ne-a anunţat nimeni, probil pentru a nu intra în panica. Noi mai făceam şi glume p-acolo prin avion, daca nu ştiam ce se întamplă! Să ne ducem mai des pe la biserică? Sîntem credincioşi, sînt chestii care se pot întîmpla oricui. Bine că nu a fost mai rău. Am mers de mii de ori cu avionul şi vom mai merge".


Tamas: "Un pelican sau vreo barza nemultumite că e Dinamo pe locul 1"
"Un pelican sau o barza, nu stiu ce era! Probabil era nemultumit ca suntem pe locul 1, o fi tinut cu vreun adversar. Mai glumim si noi acum, cand am scapat. La acel moment nu stiam cat de avariata e aeronava. Faceam glume, dar sa fim seriosi, ne-a zguduit bine. Din cate stiu, m-am interesat, partea aceea avariata e dintr-un material moale, de-aia s-a vazut asa rau. Asta e, viata merge mai departe!".


Claudiu Niculescu: "Daca nu era Paştele mă întorceam pe jos la Bucureşti!"
"Daca nu era Pastele ma intorceam pe jos la Bucuresti. Am tras o sperietura groaznica! Important e ca suntem sanatosi acum si ca am scapat".


Borcea: "Numai cu poza în faţă pe calculator şi mi se face frică!"

"Am vorbit cu Mircea Rednic, era foarte speriat. Bine că am scăpat fără urmări grave. Numai cu poza în faţă pe calculator şi mi se face pielea de găină. Am avut unele probleme la club şi am zis că plec la ora 5 alături de Vasile Turcu. Nu are cum să nu te sperie ceea ce vezi.
Trebuie să le mulţumim piloţilor pentru că ne-au salvat. Sper să se fi terminat ghinioanele şi să ne concentrăm numai la meci!".
dinamovisti.ro

×
Subiecte în articol: observator