x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BAC 2013. Conducerea liceului Bolintineanu din Capitală a fost demisă. Cine sunt profesorii

BAC 2013. Conducerea liceului Bolintineanu din Capitală a fost demisă. Cine sunt profesorii

01 Iul 2013   •   16:36
BAC 2013. Conducerea liceului Bolintineanu din Capitală a fost demisă. Cine sunt profesorii
Conducerea liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală a fost demisă, iar Comisia de Supraveghere a examenului a fost înlocuită după ce subiectele de la română au apărut pe Internet înainte de începerea examenului.



În acest moment, procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi de la Direcţia Generală Anticorupţie, cu sprijinul ofiţerilor Serviciului Român de Informaţii, efectuează percheziţii la un liceu situat pe raza sectorului 5 din Bucureşti, într-o cauză privind o încercare de fraudare a examenului de bacalaureat desfăşurat în această perioadă.

Citeşte si Suspiciuni de fraudă la Bacalaureat. Procurorii fac percheziţii la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală. Conducerea şcolii a fost DEMISĂ

"Percheziţiile vizează ridicarea unor înscrisuri şi obiecte relevante, fără perturbarea probei desfăşurate în ziua curentă (accesul în sălile de concurs realizându-se ulterior finalizării lucrărilor de către participanţi)," se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

×
Subiecte în articol: bolintineanu conducere demisa bac 2013