x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Barna, mesaj către prefectul de Sibiu: Dacă presiunea e prea mare poate nu e locul dvs. acolo

Barna, mesaj către prefectul de Sibiu: Dacă presiunea e prea mare poate nu e locul dvs. acolo

27 Oct 2020   •   17:07
Barna, mesaj către prefectul de Sibiu: Dacă presiunea e prea mare poate nu e locul dvs. acolo

Liderul USR, Dan Barna, îl critică pe prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, care luni a admonestat un medic în timpul ședinței CJSU: „Dacă simțiți că e presiunea prea mare poate nu e locul dvs acolo. Vă sfătuiesc să ascultați de medici când medicii vorbesc”.

 

„Domnule prefect al Sibiului, dacă simțiți că e presiunea prea mare poate nu e locul dvs acolo. Vă sfătuiesc să ascultați de medici când medicii vorbesc. Județul Sibiu nu se face pentru că un doctor spune lucrurilor pe nume, ci pentru că e condus de oameni care la șapte luni de la declanșarea pandemiei sunt surprinși de evenimente și încearcă să bage sub preș realitatea. De foarte multe zile la UPU Sibiu pacienții stau la coadă, cu orele, în frig. Ieri erau la coadă cel puțin 40 de oameni... Asta este ”, scrie pe Facebook Dan Barna.

Medicul Voichița Halmaghi, de la UPU Sibiu, a intervenit, luni, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) pentru a atrage atenția că în Spitalul de Urgență din Sibiu nu mai sunt locuri pentru bolnavii COVID.

Prefectul Mircea Crețu a admonestat-o. „Ne facem de toată minunea ce spuneţi dumneavoastră acum. Auziţi, doriţi să vă spun şi eu nemulţumirile mele acum şi referitor la Ambulanţă şi la spitale?”, i-a spus prefectul. În plus, prefectul i-a replicat doctorului că a vorbit ca un jurnalist: „Auziţi? Acum faceţi ca şi cum aţi fi de la presă, pe bune. Acum ştiţi pentru prima dată sau e prima zi când vă daţi seama că vă mai trebuie paturi?”.

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna