x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu: Din obişnuinţa de a plagia Ponta a reuşit să pună în clipurile electorale imagini din Ucraina şi Belarus

Băsescu: Din obişnuinţa de a plagia Ponta a reuşit să pună în clipurile electorale imagini din Ucraina şi Belarus

01 Mai 2014   •   13:26
Băsescu: Din obişnuinţa de a plagia Ponta a reuşit să pună în clipurile electorale imagini din Ucraina şi Belarus

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că liderul social-democraţilor, Victor Ponta, a pus în clipurile electorale pentru campania electorală imagini din Ucraina şi Belarus ''din obişnuinţa de a plagia''. 

'Mă uitam şi la clipurile lor electorale. Din obişnuinţa de plagiator a lui Victor Ponta a reuşit performanţa să pună pe clipul electoral al PSD, care spune că iubeşte România, imagini de agricultură din Ucraina şi Belarus. Dacă vă uitaţi la poza cu care se mândrea plagiatorul Victor Ponta la Soochi este poza în care apare cu Ianukovici şi cu preşedintele Kazahstanului. Deci, nu este nicio noutate aici', a spus preşedintele Băsescu, joi, la B1 Tv. 

El a susţinut că între senatorul Ilie Sârbu şi premierul Victor Ponta nu există nicio deosebire. 

'De tata socru, dl Ilie Sârbu, trebuie să vă spun că gândeşte ca ginerele, ginerică. Nu este nicio deosebire, ginerică când se dă cu barca, când plagiază', a mai spus Băsescu. 

Şeful statului a menţionat că dacă Ilie Sîrbu consideră că regimul Băsescu trebuie înlocuit cu regimul baronilor, acesta rămâne un 'om deformat, neadaptat la democraţie şi care crede că perioada regimului Năstase poate să revină'. 

'Dacă dl Sârbu crede că acest regim trebuie lichidat şi înlocuit cu regimul baronilor ce să-i spun dlui Sârbu decât că a rămas cea fost tot timpul - un om deformat, neadaptat la democraţie şi care crede că perioada regimului Năstase poate să revină. Acesta este mesajul meu către tata socru', a spus Băsescu. (Agerpres)




×
Subiecte în articol: băsescu traian Victor Ponta