x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc nu şi-a mai năşit şoferul de frica presei.

Boc nu şi-a mai năşit şoferul de frica presei.

de Adriana Duţulescu    |    05 Iun 2011   •   11:21
Boc nu şi-a mai năşit şoferul de frica presei.

Emil Boc era, pana vineri, nas la cununia soferului sau, Marius Borzea, cel pe care l-a ridicat la rang de consilier personal pentru ca "el ajuta oamenii care au plecat de jos".

Insa, dupa ce Jurnalul National a publicat invitatia la nunta premierul s-a razgandit in ultima clipa si l-a delegat ca nas de urgenta pe deputatul PDL de Cluj, Daniel Buda. Si pentru ca presa, si mai ales televiziunile, sa nu aiba motiv de carcoteala, la cununia religioasa de la biserica din Drumul Taberei nu a venit absolute nimeni de la Guvern sau de la PDL, ceremonia fiind extrem de restransa, dar desfasurata cu largul concurs al institutiilor statului. Politia, in speta, a fost prezenta la fata locului inca de dimineata, pentru a curata zona de cersetori si betivii obisnuiti din fata bisericii, iar, dupa sosirea "inaltilor" oficiali guvernamentali, doua masini ale MAI au patrulat in permanenta in jurul nuntasilor, pentru a le asigura linistea. Cu toateca acestea, politistii si-au exprimat, in fata ziaristilor Antenei 3, supararea legata de faptul ca "trebuie sa-l pazeasca pe Boc dupa ce a taiat alocatia de hrana la MAI".

In plus, si agentia de presa a statului a depus eforturi pentru ca nunta sa fie imortalizata cat mai frumos pe film, unul dintre fotoreporterii Agerpress asigurand serviciile fotografice pentru consilierul-sofer al premierului.

Desi nunta in cauza era una de bugetari, a costat, cel putin teoretic, cat una de milionari. Nuntasii au sosit la biserica cu limuzine de peste 100 de mii de euro bucata, iar pentru consilierul lui Boc si mireasa lui s-a asternut pe treptele bisericii si covorul rosu de pe care au fost alungati cu scandal niste miri de la alta nunta banala din cartier, pe motiv ca acestia "il murdaresc". Au fost folositi si porumbei, eliberati din colivii acoperite cu flori in momentul iesirii mirilor din biserica, iar petrecerea de nunta a avut loc la Palatul Snagov, aflat in administrarea RAAPPS, locatia preferata a lui Traian Basescu pentru sedintele secrete cu liderii PDL. La Palat au venit si premierul si echipa sa de la Guvern, dar si liderii PDL care au evitat sa se afiseze in cartierul Drumul Taberei, de teama camerelor de filmat.

×
Subiecte în articol: nunta emil boc