x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bulevardul disperarii

Bulevardul disperarii

de Monica C. Andrei    |    14 Oct 2005   •   00:00
Bulevardul disperarii

Primaria Capitalei trebuia maine sa primeasca la cheie lucrarea firmei SRABAG din Bulevardul Tudor Vladimirescu - Strada Odoarei - Soseaua Viilor. Zona trebuia reabilitata in doua luni conform anuntului facut de autoritati. Ghinion. N-a fost sa fie asa. Bulevardul Tudor Vladimirescu a fost transformat intr-o groapa imensa. Oamenii din zona sunt disperati, mai ales ca nici o Salvare sau masina de pompieri n-are acces.

"Daca vor incepe ploile, vom fi izolati. Nimeni nu poate sa ajunga la noi. Iar cei care se ocupa de lucrare nici nu se grabesc sa o termine", se plangea o locatara. Gheorghe Udriste, director in cadrul Primariei Capitalei, ne-a declarat ca lucrarea va fi gata abia la anul. "Nu este nimic grav. Din cauza ploilor lucrarea nu a fost terminata la timp. Va fi gata la anul", a spus Udriste. De fapt, de vina ar fi unele lucrari de canalizare pe care trebuia sa le execute Apa Nova prin firma PoniCon.

"Am tot auzit de firma asta ca are lucrari angajate prin mai multe zone. O sa iau masuri. Nu este singurul caz. Avem probleme cu Giulestiul si 11 Iunie, unde o firma greceasca (n.r. - Temeli) nu face nimic. Cred ca o sa reziliez contractele cu ei, ca nu se mai poate!", a declarat ieri Adriean Videanu, primarul general al Capitalei.

×
Subiecte în articol: observator