x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campanie - “Motocicliştii există în trafic!”

Campanie - “Motocicliştii există în trafic!”

11 Apr 2008   •   00:00

Dan Bittman, Gabi Balint, Mugur Mihăescu şi Cozmin Guşă vor invada sîmbătă de la ora 10:00, străzile Bucureştiului, la “pupitrul” motocicletelor.



Dan Bittman, Gabi Balint, Mugur Mihăescu şi Cozmin Guşă vor invada sîmbătă de la ora 10:00, străzile Bucureştiului, la “pupitrul” motocicletelor.

 

 

Alături de ei se vor afla mii de alţi “cavaleri pe două roţi”. De ce o asemenea desfăşurare de forţe? Pentru că “Motocicliştii există în trafic!”. Este denumirea unei campanii de viaţă şi de moarte puse la punct de Asociaţia Motocicliştilor din România. Motivul? Prea multe vieţi curmate în accidente rutiere. Stigmatul teribil pe care îl poartă drumurile ţării trebuie înlăturat.

 

 

 

Piatra de temelie a campaniei antiaccidente a fost pusă ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurată la Federaţia Română de Atletism. Gabi Balint a povestit un accident desfăşurat în urmă cu cinci ani, cînd un şofer teribilist a vrut (doar) să-l sperie. Mugur Mihăescu şi-a exprimat dorinţa ca şoferii să fie mai atenţi în trafic. Mîine, marşul motocicliştilor, ce va începe în faţa Palatului Parlamentului, va parcurge traseul Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf. Seara, la Biker’s Club va avea loc o strîngere de fonduri pentru ajutorarea moticicliştilor-victime ale accidentelor rutiere. (A.S.)

×
Subiecte în articol: observator