x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carmen Paunescu, urmarita penal

Carmen Paunescu, urmarita penal

03 Aug 2004   •   00:00

Lacrimi si durere in Valea Mare - Olt, comuna natala a familiei care a murit in accidentul comis sambata trecuta de sotia senatorului PSD Adrian Paunescu.

CRISTIAN VASILCOIU

Sotii Burlan si fiica lor au fost inmomantati ieri in comuna Valea Mare din judetul Olt. Sute de localnici, rude si prieteni au luat parte la ceremonial. Cel mai marcat de tragedie parea tatal soferului mort, bunic al celor doua fete, victime ale accidentului. Familia care a murit in accident se intorcea din vacanta, din statiunea Baile Herculane, si mai avea doar 30 de kilometri pana acasa. Din pacate, trei dintre membrii familiei au ajuns in cimitir, fiind inmormantati ieri, iar fiica cea mica este in spital, in stare grava.

Adolescenta moarta era eleva in clasa a XII-a la Liceul Economic din Slatina. "Era cea mai frumoasa fata de la ea din scoala. Fusese aleasa frumusetea scolii in clasa a IX-a si acum o vad mireasa, moarta, langa baiatul si nora mea. Eu intru in mormant cand vad trei sicrie la mine in casa. Imi vine sa-mi smulg parul din cap cand ma gandesc ca si a mica este ranita grav. Doamne, esti mare, asa ca te rog sa faci dreptate!", se jelea batranul Gheorghe Burlan, 74 de ani.

"VA PLATI IN FATA JUSTITIEI DIVINE!". Rudele familiei ucise de sotia senatorului Adrian Paunescu au venit duminica dupa-amiaza la Craiova, pentru a-i ridica pe cei disparuti de la morga. "Daca nu in fata justitiei actuale, macar in fata justitiei divine va plati doamna senator! Sunt mutilati complet, saracii! Nu ne incalzesc faima si miliardele lor! Auzisem de accident, da’ nu stiam ca e vorba de soru-mea, cumnatu-meu si de fetite. Mi-au zis niste baieti, pe ulita, cand ma intorceam de la munca", spunea plangand Ion Sandu, cumnatul soferului mort. "Ce daca este senator si mare poet?! Nu ne intereseaza! Sa plateasca pentru ceea ce a facut! Silvia este si ea nenorocita: are un ochi scos, fata mutilata. Doctorii zic c-o sa scape, da’…", completa Florea Burlan, 46 de ani, fratele soferului.

Nici una dintre rudele familiei indoliate nu a fost contactata inca de vreun reprezentant al familiei Paunescu. Nici macar pentru prezentarea unor banale condoleante.

ACUZATA OFICIAL

Sotia senatorului Adrian Paunescu a fost acuzata ieri oficial de comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au dispus, la propunerea Politiei, inceperea urmaririi penale impotriva Nataliei Carmen Paunescu (37 de ani). Ea risca pana la sapte ani de inchisoare pentru ucidere din culpa. Surse din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, unde este internata Carmen Paunescu, sustin ca ea se comporta normal. Medicii cred ca sotia senatorului nu a aflat inca de moartea celor trei persoane. Accesul mass-media in incinta spitalului este in continuare interzis. Natalia Carmen Paunescu nu este la primul accident. Sotia senatorului a mai fost implicata intr-un incident rutier in trecut.
×
Subiecte în articol: observator păunescu