x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Casa unui martor în dosarul Cordunenilor, atacată cu sticle incendiare!

Casa unui martor în dosarul Cordunenilor, atacată cu sticle incendiare!

26 Iul 2011   •   07:48
Casa unui martor în dosarul Cordunenilor, atacată cu sticle incendiare!

Casa unui om de afaceri din Iasi a fost atacata cu sticle incendiare. Se pare ca victima este unul dintre denuntatorii din dosarul Cordunenilor, cel mai periculos clan de interlopi din Iasi. Sesizarea la 112 a fost facuta in aceasta dimineata, la ora 07:00. Incidentul s-a petrecut in zona rezidentiala Bucium din Iasi. Politistii criminalisti au ajuns la fata locului si strang probe.

"Am fost anuntati cu privire la faptul ca persoane necunoscute au aruncat sticle cu substante inflamabile. S-au deplasat reprezentatii politiei. Nu au fost constate distrugeri. Sunt efectuate cercetarile la locul faptei. Se contureaza infractiunea de tentativa la distrugere. Avem mai multe variante", a declarat Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, citat de RTV.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, omul de afaceri este Daniel Florescu, care a fost denuntator intr-unul dintre dosarele clanului Cordunenilor, fiind audiat apoi ca martor in acest dosar.

Daniel Florescu este proprietar al unui local din cartierul Nicolina din Iasi, deschis in 2008. Imediat dupa deschiderea localului, Florescu a reclamat Politiei ca membri ai clanului Corduneanu i-ar fi cerut taxa de protectie.

Revenim cu amanunte

×
Subiecte în articol: interlopi clanul corduneanu