x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu: Guvernul României va continua să susțină puternic parcursul european al Republicii Moldova

Ciolacu: Guvernul României va continua să susțină puternic parcursul european al Republicii Moldova

de Redacția Jurnalul    |    12 Dec 2023   •   14:30
Ciolacu: Guvernul României va continua să susțină puternic parcursul european al Republicii Moldova
Sursa foto: Facebook

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut, marți, o convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova, Dorin Recean. Guvernul României va continua să susțină puternic parcursul european al Republicii Moldova și să fie partener de încredere în întregul proces de aderare”, a afirmat Ciolacu.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut, marți, o convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova, Dorin Recean.

Premierul Ciolacu a subliniat sprijinul activ pe care România îl acordă Republicii Moldova pentru începerea procesului de negociere a aderării la Uniunea Europeană, în contextul Consiliului European desfășurat în 14-15 decembrie 2023.

„Guvernul României va continua să susțină puternic parcursul european al Republicii Moldova și să fie partener de încredere în întregul proces de aderare”, a afirmat prim-ministrul României.

De asemenea, în cadrul dialogului telefonic, au fost discutate proiectele de cooperare bilaterală, în special în domeniile interconexiunilor energetice transfrontaliere și al asistenței financiare pe care România o acordă pentru dezvoltarea Republicii Moldova.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu republica moldova