x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulația trenurilor de metrou a revenit la normal

Circulația trenurilor de metrou a revenit la normal

10 Iul 2022   •   16:50
Circulația trenurilor de metrou a revenit la normal

Circulația trenurilor de metrou a revenit la normal între stațiile Pipera și Aviatorilor, unde s-a circulat duminică în sistem pendulă, după ce o femeie a căzut pe linie în stația Piața Victoriei.

Începând cu ora 16.15, circulația a revenit la normal, a anunțat Metrorex.

Stația de metrou Piața Victoriei din București a fost închisă, iar circulația trenurilor a fost reorganizată între stațiile Pipera și Aviatorilor, după ce o femeie a căzut pe linie.

Metrorex a informat că duminică, la ora 15.03, în stația de metrou Piața Victoriei 1, o femeie a căzut pe linie, pe firul 2, fiind vorba de o posibilă tentativă de suicid.

Potrivit ISU București, s-a intervenit pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la stația Piața Victoriei.

După întreruperea curentului electric la nivelul șinelor, echipele de salvatori au extras o femeie de 59 de ani, aflată în stare de inconștiență. Acesteia i se acordă primul ajutor.

„Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis Metrorex.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: metrou