x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia trenurilor în zona Valea Călugărească a reintrat în normal

Circulaţia trenurilor în zona Valea Călugărească a reintrat în normal

11 Mai 2008   •   00:00

 Traficul feroviar între Bucureşti şi Moldova, în zona Valea Călugărească, a reintrat în normal, trenurile care fac legătura între Capitală şi oraşele din Moldova nemaifiind redirecţionate pe rute ocolitoare, începînd de duminică, de la ora 12.00,




 Traficul feroviar între Bucureşti şi Moldova, în zona Valea Călugărească, a reintrat în normal, trenurile care fac legătura între Capitală şi oraşele din Moldova nemaifiind redirecţionate pe rute ocolitoare, începînd de duminică, de la ora 12.00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul CFR Infrastructură, George Marcu, a declarat duminică pentru corespondentul MEDIAFAX că trenurile care fac legătura între oraşele din Moldova şi Bucureşti şi care au plecat din staţiile iniţiale începînd cu ora 12.00 nu vor mai fi redirecţionate pe ruta ocolitoare, ele urmînd să treacă prin gara Valea Călugărească, acolo unde cu o zi în urmă a avut loc accidentul în care a fost implicat acceleratul 1661 Bucureşti – Iaşi.

Marcu a precizat că prima garnitură feroviară care ar urma să treacă prin zonă este trenul rapid 661, care a plecat din Bucureşti către Iaşi şi care, la ora transmiterii acestei ştiri, se îndreaptă către Valea Călugărească, urmînd a face traseul pe ruta normală, nu pe cea ocolitoare.

"Este posibil ca acest tren să aibă întîrzieri de cinci-zece minute, dar nu mai mult. S-ar putea să aştepte puţin în staţia Ploieşti înainte de a pleca spre Valea călugărească, iar în jurul orei 13.30 ar trebui să treacă pe la Valea Călugărească. Toate trenurile care au plecat din staţii după ora 12.00 vor urma ruta normală, nu pe cea ocolitoare", a spus directorul CFR Infrastructură.

  • Mediafax

×