x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţie rutieră restricţionată pentru Crosul Universitar

Circulaţie rutieră restricţionată pentru Crosul Universitar

18 Apr 2008   •   00:00

Circulaţia va fi restricţionată, sîmbătă, timp de o oră, pe traseul de desfăşurare a Crosului Universitar, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului  Bucureşti(DGPMB).



Circulaţia va fi restricţionată, sîmbătă, timp de o oră, pe traseul de desfăşurare a Crosului Universitar, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului  Bucureşti(DGPMB) remis ROMPRES

Aproximativ 1.000 de tineri sunt aşteptaţi să participe la cea de a XVI-a ediţie a Crosului Universitar, care se va desfăşura, în intervalul orar 10,45-11,45, pe traseul Facultatea de Drept, B-dul Mihail Kogălniceanu, Piaţa Operei, Splaiul Independenţei, Pod Eroilor, Pod Cotroceni şi retur, pe Splaiul Independenţei, Piaţa Operei, B-dul Mihail Kogălniceanu, Facultatea de Drept, se arată în comunicat.

DGPMB recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea în zona menţionată şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Crosul este organizat de Universitatea din Bucureşti şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, cu sprijinul Direcţiei Municipale pentru Sport.  

×
Subiecte în articol: observator