x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNAIR lansează un portal electronic pentru achitarea rovinietei

CNAIR lansează un portal electronic pentru achitarea rovinietei

03 Mai 2017   •   17:46
 CNAIR lansează un portal electronic pentru achitarea rovinietei

Utilizatorii reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale din România pot achita rovinieta pe portalul electronic www.erovinieta.ro, lansat miercuri de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 
"Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează utilizatorii reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale din România că a lansat portalul www.erovinieta.ro. Prin intermediul site-ului se pot realiza mai multe operaţiuni: achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) şi a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar; verificarea valabilităţii rovinietei, verificarea achitării peajului şi a numărului de treceri efectuate prin secţiunea staţiei de taxare de la Feteşti pe benzile marcate e-tarif; gestionarea unei flote de vehicule ce permite achitarea sau verificarea facilă a rovinietei şi peajului", se arată într-un comunicat al CMNAIR. 
CNAIR precizează că anumite operaţiuni pot fi realizate doar dacă utilizatorul îşi creează un cont valid pe portal. 
Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacţionare sau alte costuri asociate tranzacţiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR - SA. Costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislaţia în vigoare, precizează compania. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: CNAIR portal electric rovinieta