x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Coldplay are concert pe Arena Națională miercuri și joi. STB anunță cum se modifică traseele

Coldplay are concert pe Arena Națională miercuri și joi. STB anunță cum se modifică traseele

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2024   •   13:00
Coldplay are concert pe Arena Națională miercuri și joi. STB anunță cum se modifică traseele
Sursa foto: Hepta

Coldplay concertează la București în 12 și 13 iunie, pe Arena Națională. Societatea de Transport București (STB) anunță măsuri de reorganizare temporară a serviciului de transport, în contextul desfășurării concertului.

Pentru concertul trupei Coldplay pe Arena Națională, ȋn zilele de miercuri și joi, 12, respectiv 13 iunie, STB anunță că de la ora 08:00, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins ȋntre Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea ȋn stadion.

Având în vedere aceste măsuri, STB va modifica circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90, 104 și 143.

Astfel, linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă. Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă. Linia de autobuz 104 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Pantelimon” și intersecția Șos. Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Șos. Iancului, Șos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, după care va urma traseul actual. Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (aferent liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care va urma traseul actual.

Suplimentar, STB va aplica măsura de înființare a două linii speciale, 700 și 87, cu trasee care converg spre stadion. Așadar, linia 700 va funcţiona pe un traseu cuprins ȋntre stația „Piaţa Unirii 2” și terminalul „Arena Naţională”, cu intervale de succedare programate la aproximativ 10 minute, astfel:

Pe sensul spre Piața Unirii: Str. Tony Bulandra, Str. Vatra Luminoasă, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, Piaţa Alba Iulia, Bd. Unirii, „Piaţa Unirii 2”;
Pe sensul spre Arena Națională: stația „Piaţa Unirii 2”, Bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, Bd. Decebal, Şos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă

Linia 87 va funcţiona pe un traseu cuprins ȋntre stația „Piaţa Romană” și terminalul „Arena Naţională” (comun cu traseul liniei 86), cu intervale de succedare programate la aproximativ 10 minute, astfel:

Pe sensul spre Arena Națională: stația „Piaţa Romană”, Bd. Dacia, Str. Traian, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă;
Pe sensul spre Piața Romană: Str. Tony Bulandra, Str. Vatra Luminoasă, Str. Matei Voievod, Bd. Pache Protopopescu, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Str. Traian, Bd. Dacia, stația „Piața Romană”.

Totodată, în intervalele orare 14:35–21:00 și 22:50–01:20 din zilele de miercuri și joi, linia de troleibuz 90 va funcționa cu parcul de vehicule suplimentat, asigurând intervale de succedare de aproximativ 10 minute.

În intervalul orar 22:30–00:30 din zilele menționate, liniile de noapte N1 şi N10 vor funcționa cu parcul de vehicule suplimentat, asigurând intervale de succedare de aproximativ 10 minute.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: concert coldplay arena nationala