x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concluzia unui medic: Vaccinarea ar fi avut succes dacă la moaște se intra doar cu certificat verde

Concluzia unui medic: Vaccinarea ar fi avut succes dacă la moaște se intra doar cu certificat verde

12 Oct 2021   •   21:00
Concluzia unui medic: Vaccinarea ar fi avut succes dacă la moaște se intra doar cu certificat verde
Sursa foto: Lucian Alecu

Medicul chirurg Paul Ichim a văzut imaginile cu cozile de la procesiunile religioase și le-a comparat cu situația de la centrele de vaccinare. Concluzia lui a fost că vaccinarea ar fi avut succes dacă la moaște se condiționa intrarea de deținerea certificatului verde.

Chirurgul gălățean susține că a găsit soluția pentru a crește interesul pentru vaccinare.

„Cred că vaccinarea ar fi avut succes în România, dacă dădeam drumul la pupat moaște doar cu certificatul verde. Ar fi fost niște cozi la vaccinare de uluiam lumea”, spune Paul Ichim, într-o postare pe Facebook.

Medicul mai spune că în țările în care vaccinarea a mers bine, reprezentanții bisericii s-au implicat în campanii și au promovat imunizarea.

„Lăsând glumă la o parte, ierarhii de la toate cultele în țările care au mers bine, au ieșit primii și au dat un mesaj clar, oferindu-se drept exemplu. Dacă îl vedeau în tricou la vaccinare pe Danny și pe restul clerului de diverse culte și nu pe Catzu sau Ioha, altă era situația”, a mai spus, ironic, medicul gălățean.

(sursa: Mediafax)

×