x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa / Ministrul Mediului a participat la marşul motocicliştilor

Constanţa / Ministrul Mediului a participat la marşul motocicliştilor

30 Mai 2009   •   00:00

Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a participat astăzi, timp de aproximativ o oră, la un marş al motocicliştilor. Acesta s-a desfăşurat pe străzile din Constanţa şi din staţiunea Mamaia, informează Mediafax. Aproximativ 600 de motociclişti din toată ţara, printre care şi ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, s-au adunat, sâmbătă, în staţiunea Mamaia, unde au participat la una dintre cele mai mari adunări de acest fel din ţară.



Motocicliştii şi-au dat întâlnire sâmbătă la prânz în campingul tabăra Turist, aflat la capătul nordic al staţiunii Mamaia, de unde, atent supravegheaţi de echipaje de jandarmi şi poliţişti, au plecat pe traseul Bulevardul Mamaia, până în zona Capitol - Bulevardul Tomis, până în zona Miga - Bulevardul Ferdinand, în zona parc Gară - Bulevardul 1 Decembrie 1918 - Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - City Park Mall - staţiunea Mamaia, cu revenire în campingul tabăra Turist. "Am făcut paradă în staţiunea Mamaia şi în Constanţa, în oraş, la care au participat vreo 300 de motociclete. A fost superb!”, a declarat ministrul Nicolae Nemirschi, îmbrăcat cu pantaloni şi geacă din piele, ca un motociclist veritabil.

El a adăugat, în glumă, că va trebui să-l premieze pe directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru că a fost vreme frumoasă: "Am comandat soare la Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru că ieri a plouat, şi acum o să-i dau şi o primă directorului general de acolo că a rezolvat problema asta". El a subliniat că a venit la o întrunire "în care nu există culoare politică. Dacă vă uitaţi la motoarele astea vedeţi că sunt şi roşii, şi portocalii, şi galbene, şi verzi şi cred că asta este un semnal prin care înţelegem că la Constanţa nu există niciun fel de problemă. Sunt cu prietenii mei, indiferent de simpatiile lor politice, şi asta contează cel mai mult".

Distracţia motocicliştilor va continua în camping, unde au fost pregătite diverse concursuri şi concerte.

×
Subiecte în articol: observator