x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Creștere record a numărului de cazuri de coronavirus, în România: 1.713 de persoane infectate în numai 24 de ore

Creștere record a numărului de cazuri de coronavirus, în România: 1.713 de persoane infectate în numai 24 de ore

16 Sep 2020   •   12:57
Creștere record a numărului de cazuri de coronavirus, în România: 1.713 de persoane infectate în numai 24 de ore

Coronavirus în România, 16 septembrie 2020. Ţara noastră a înregistrat marţi un record naţional negativ în ce priveşte cazurile COVID. Astfel, avem 1.713 noi cazuri de coronavirus şi 49 de decese în numai 24 de ore, potrivit Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului.

Numărul mare de cazuri de bolnavi ar fi pus pe seama măsurilor de relaxare în ce priveşte funcţionarea restaurantelor la interior, de la 1 septembrie.

De asemenea, se aşteaptă o nouă creştere a cazurilor COVID şi începând cu 1 octombrie, având în vedere deschiderea noului an şcolar şi alegerile locale.

"Până astăzi, 16 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 107.011  cazuri de persoane infectate cu COVID – 19.

 

Datele referitoare la numărul persoanelor declarate vindecate sunt indisponibile la acest moment, urmare a unor actualizări tehnice în sistemul de raportare și în aplicația de centralizare a datelor. Aceste date vor fi comunicate în cel mai scurt timp posibil, imediat ce devin disponibile.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.713 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv", se arată în comunicatul transmis marţi presei, de Grupul de Comunicare Strategică.

×
Subiecte în articol: cornavirus