x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum a aranjat un vicepreşedinte de Consiliu Judetean sa scape de un ACCIDENT (STENOGRAME)

Cum a aranjat un vicepreşedinte de Consiliu Judetean sa scape de un ACCIDENT (STENOGRAME)

13 Aug 2015   •   14:08
Cum a aranjat un vicepreşedinte de Consiliu Judetean sa scape de un ACCIDENT (STENOGRAME)
Sursa foto: press-alert.ro

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș Severin, Ionesie Ghiroghioni, a provocat un accident de circulație cu mașina instituție, fiind băut, și a reușit să acopere acest lucru, aruncând vina pe unul dintre oamenii săi de încredere – reiese din rechizitoriul DNA în care a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de influenţarea declaraţiilor, trei acte materiale, fals intelectual şi uz de fals. Ancheta a confirmat informaţiile apărute în presă încă de la momentul producerii accidentului că Ghiorghioni a fost cel care a condus, în seara zilei de 18 noiembrie 2014, la ora 21,15, pe DN 68, Duster-ul cu numărul de înmatriculare CS 02 JUD, aparţinând Consiliului Judeţean Caraş Severin. Vicepreşedintele nu s-a asigurat când a virat la stânga şi a intrat într-un Opel Corsa care circula regulamentar. În urma impactului, Duster-ul a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şant, iar Ghiorghioni a fost rănit, fiind transportat de urgenţă la Timişoara, accidentat fiind şi pasagerul din dreapta sa.

Imediat după accident, Ghiorghioni l-a chemat la faţa locului şi i-a cerut să declare că el a condus maşina unui apropiat al său, Savoni Daniel, care era paznic la Asociaţia Clubului de Vânătoare Iezerul Bucovii condusă de vicepreşedinte. Acesta a acceptat, motivând în faţa procurorilor că îi era frică că va fi dat afara de la serviciu, iar Ghiorghioni este cel care l-a ajutat financiar anterior. De asemenea, omul de încredere al lui Frunzăverde le-a cerut pasagerului din Duster şi şoferului din cealaltă maşină să declare la fel, şoferului promiţându-i că-i va repara maşina sau îi va da alta. Când poliţiştii au sosit la faţa locului toţi au declarat aşa cum le-a cerut Ghiorghioni.

Ghinionul vicepreşedintelui a fost că telefonul său era deja interceptat de DNA în ancheta legată de presiunile făcute asupra primarilor ca să adune voturi pentru Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi aşa anchetatorii au avut toate discuţiile în care acesta aranja accidentul produs de el.
Ghiorghioni i-a spus lui Daniel Savoni ce să declare poliţiştilor şi a stabilit toate detaliile.
Ionesie Ghiorghioni : Ei că.. da..vezi că.. o condus Dani, da?
Interlocutor : Ei, aşa a rămas deci?
Ionesie Ghiorghioni : Da,da.
Interlocutor : Da

Ionesie Ghiorghioni : Că noi am stat în spate amândoi, da? Interlocutor : Da.
Ionesie Ghiorghioni :Bine

A doua zi, vicepreşedintele CJ Caraş Severin a vrut să se asigure că declaraţiile date îl vor scoate din dosar.
Ionesie Ghiorghioni : Nu,nu,nu. Acu..să vedem. Auzi? Tu te duci la..la..declaraţie, da?
Uţu : Păi, păi cred că vin ei şi-mi iau, da.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/08/cum-a-aranjat-vicepresedintele-cj-caras-severin-ionesie-ghiorghioni-accidentul-in-care-s-a-dat-beat-peste-cap-cu-duster-ul-vezi-stenogramele-si-declaratiile-martorilor/ 

×
Subiecte în articol: stenograme accident