x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum poţi vorbi cu un înger?

Cum poţi vorbi cu un înger?

de Roxana Vintila    |    02 Iun 2008   •   00:00
Cum poţi vorbi cu un înger?

Prin inter­me­diul copiilor plini de talent din cadrul Clubului de Excelenţă “Dan Voicu­les­cu” ne-am simţit preţ de o oră şi jumă­tate din nou... în lumea minunată a copilăriei.

Întrebînd pe cineva, dacă ar putea întoarce timpul, la ce perioadă din viaţă ar reveni, cu siguranţă ţi-ar răspunde că s-ar întoarce la co­pi­lărie, cea mai frumoasă vîrstă la care bucuria şi fericirea îţi inundă chi­pul şi sufletul. Cîţi dintre noi nu am vrea să dăm timpul înapoi pentru a deveni din nou copii? Prin inter­me­diul copiilor plini de talent din cadrul Clubului de Excelenţă “Dan Voicu­les­cu” ne-am simţit preţ de o oră şi jumă­tate din nou... în lumea minunată a copilăriei.

 
TRENUL VEDETELOR. Gaz­da evenimentului a fost Teatrul Ţăndărică, locul în care Ionela Năs­tase (reporter Antena 1) şi actorul Ovidiu Cuncea au asigurat buna dispoziţie şi armonia spectacolului de teatru, muzică şi dans. Aici, prichindeii, părinţii şi bunicii deopotrivă au petrecut clipe de vis. Rînd pe rînd, copiii au încîntat pu­blicul spectator printr-un program divers constînd în: melodii compuse special pentru grupul “Cum poţi vorbi cu un înger”, “I’m happy”, “Trenul vedetelor”, imnul Clubului de Excelenţă “Dan Voiculescu”, “Las chicas de ahora” sau “Ruda Paparuda”; un mo­ment de excepţie a fost susţinut de Alice Manuela Muller şi de Radu Stăn­culescu, doi dintre bursierii Clubului de Excelenţă, care, în acordurile lor de vioară, au făcut ca sala să vibreze. De la variaţia clasică din “Don Quijote” la dansul maimuţelor din “Cartea Junglei”, dansul păsă­ri­lor din “Carnava­lul animalelor” de Saint-Saens şi pînă la un fragment din”Rapsodia Ungară” de Listz, co­piii din cadrul trupei de balet de la “Pa­latul Copiilor” au impresionat prin mişcare scenică şi si­guranţa paşilor. Trupa de Teatru a Clu­bului de Excelenţă a desfăşurat un “concurs” de poveşti, jocuri de pan­­tomimă şi de comunicare nonverbală.

Povestea care a stîrnit minute de aplauze şi rîsete continue a fost”Scufiţa Roşie”, o poveste relatată într-o interpretare atipică, în care oameni politici şi sportivi au fost parodiaţi. Spectacolul s-a încheiat tot în ritmuri de dans şi muzică pregătite special pentru Ziua Copilului.

×
Subiecte în articol: observator