x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: Salvaţi motanul Felix!

Dan Voiculescu: Salvaţi motanul Felix!

01 Iun 2009   •   00:00
Dan Voiculescu: Salvaţi motanul Felix!

Cum nu ar crede niciunul dintre competitorii noştri media, nu avem stipulat contractual vizitarea zilnică a blog-ului lui Dan Voiculescu. Reproducem integral ultima postare, sperând ca astfel să contribuim la salvarea motanului Felix.



Acum vreo săptămână, în grădina din faţa cabinetului meu senatorial s-a pripăşit un motănel. Cu ochii abia mijiţi, miorlăia ca din gură de şarpe în căutarea mamei. Care s-a dovedit, după cercetări judicioase, intrată în pământ.

Aşa stând lucrurile, echipa de la cabinet a declanşat operaţiunile de salvare. Motanul a fost luat în custodie, dus la doctor şi întors pe toate părţile. I s-au cumpărat obiectele pisiceşti de rigoare: lădiţă cu nisip, lapte special, jucării etc. S-a dovedit că are cinci săptămâni şi că e sănătos tun.

Şi pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, motanului i s-a spus, fireşte, Felix. (Iată că preşedintele Băsescu se poate dovedi uneori inspirat şi util!).

Problema e următoarea: în agitaţia cabinetului senatorial, unde se perindă zilnic zeci de oameni, Felix nu se simte (şi nu este) în siguranţă. Oamenii mai au şi treabă, mai uită de el, poate fi călcat sau luat pe sus de petenţii care îl consideră un intrus.

În consecinţă, fac un apel la voi. Vrea cineva să înfieze motanul Felix?
P.S. Înfierea va avea loc, desigur, în cadrul unei ceremonii oficiale.
articol preluat de pe blogul Întâlniri cu Dan Voiculescu

×
Subiecte în articol: observator