x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce trebuie ca OTV să emită din nou

De ce trebuie ca OTV să emită din nou

de Luiza Moldovan    |    21 Oct 2013   •   17:22

Îngrijorată că OTV a început să emită, România TV anunţă că singura salvare din faţa odiosului concurent este să dea tot ce ştie din casă. Este, într-adevăr, alarmant, că OTV a început să ia mită... ăăă... scuze.... să emită din nou. Reporterii România TV îşi dau toată silinţa ca treaba cu audienţa să iasă bine. Mai mult decât atât, în urma şedinţei care a avut loc în Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul România TV, întrunit în urma ştirii cutremurătoare potrivit căreia OTV ia mită... emite (scuzaţi!) din nou, realizatorii România TV au luat cu de la sine putere frâiele televiziunii în mână şi au zis că aşa nu se mai poate. Făcându-şi cruce cu ambele mâini, ei au realizat că, fără ajutorul nepreţuit al prietenilor lor, ţiganii, ei nu au şi nu pot să realizeze audienţe de nici un fel, astfel încât i-au implorat în genunchi pe prietenii lor, ţiganii cu halbe,.... ăăă... cu salbe (scuzaţi, din nou!) să le spună câteva cuvinte, acum, că televiziunea lor de suflet parcă a înviat din morţi. N-o să vă vină să credeţi ce a urmat!

Ca într-un mare concert, în care fiecare membru (scuze pentru limbaj!) e urmărit şi ascultat cu atenţie, ţiganii s-au raliat cu îndârjire în faţa televiziunii pe care atât de mult o iubesc (am numit aici România TV) şi au decis că aşa nu se mai poate: televiziunea lu’ Peşte Prăjit (l-am numit aici pe Dan Diaconescu) trebuie să-şi înceteze emisia, altfel, ei, ţiganii cu salbe (am zis bine, nu?) o să-şi ia fiecare ce are (care un şirag de perle, care un şirag de monede din aur împletite în cozi lungi şi drăguţe, care peturi de bere băute de bogătanii din împrejurimi), să concerteze la unison împotriva bestialului eveniment de presă care a marcat existenţa televiziunii din Casa Scânteii... ăăă... Presei Libere... de mai multe zile şi nopţi.

“Aşa ceva nu este posibil”, au remarcat mai mulţi membri marcanţi ai comunităţii care înglobează în existenţa ei unitară mai mulţi... ăăă... membri, ofuscaţi că OTV emite din nou. Un alt membru ne spune că acest fapt ar fi fost uşor de evitat, dacă atenţia presei din alte părţi nu ar fi fost îndreptată înspre dialogul lui Dragnea cu presa sau, Doamne fereşte, al lui Crin Antonescu! “Este cu adevărat un moment de hotar în existenţa televizunii noastre”, ne şopteşte îngrijorată o prietenă din apropierea televiziunii cu sediul în Casa Presei realmente Libere. “De când sunt la această televiziune, eu nu am mai încercat asemenea emoţii”, ne spune altcineva, pe holurile de la intrare.

Cu adevărat, panica s-a instalat peste tot în România TV. Chiar acum se derulează imagini cu Elodia în Dubai, furate, probabil, de la un om de bine din OTV.
Ce-i drept, stimaţi telespectatori, şobolani sunt pretutindeni! Să-i ajutăm şi să-i preţuim, pentru că, fără ei, ne-ar ajunge Ciuma. De Albert Camus.


×